mijn dagen voor de klas : intro

Sinds februari 2007 studeer ik aan de PABO InHolland en werk ik – naast het UB-werk :!:- als leerkracht in het basisonderwijs. Nu als LIO-er (leraar in opleiding) maar hard op weg naar het diploma!! Met de werk- (en natuurlijk ook levenservaring) die ik momenteel heb, leg ik regelmatig links naar het werken in de UB. Welke eisen stel je jezelf als organisatie, hoe wil je jezelf als organisatie profileren, welke eisen stel ja aan je kwaliteit en hoe waarborg je dat en ook op welke wijze werk je mee aan de ‘eigentijdsheid’. Kortom: welke koers ga je varen? ❓

Ik zal de komende tijd per onderdeel mijn ervaringen plaatsen. Want waar je ook werkt en wat je ook doet: koersen op kwaliteit is de leus. Nou ja, niet alleen vanuit de organisatie bekeken…ook (en voorál) vanuit je eigen ontwikkeling.  Lang leve de persoonlijke ontwikkelingsplannen;-) Hier ben ik in ieder geval de afgelopen twee jaar heel druk mee geweest en het houdt me voorlopig nog wel even van de straat;).

Leave a Reply